Vanaf 2 december Kerstbomenverkoop bij De Witte Olifant

Klazienaveen – Vanaf 2 december gaat De Witte Olifant naast afhaalmenu’s ook Kerstbomen serveren. Nu ja, serveren? Nee, niet echt, maar wel verkopen!

Kerstbomenverkoop

Eén van de mooiste periodes van het jaar komt er met rasse schreden aan: Kerst. En bij Kerst behoort een mooie Kerstboom. Daarom bent u vanaf 2 december van harte welkom bij De Witte Olifant voor de aankoop van een allermooiste kerstboom.

Piek-Uur

En indien u uw prachtige kerstboom bij De Witte Olifant in de periode van 2 t/m 5 december tussen 16.00 en 17.00 uur (Piek-Uur) koopt, dan geven wij er gratis (zolang de voorraad strekt) een mooie Piek bij. Dat is toch een goede reden om uw kerstboom bij De Witte Olifant te kopen en daarmee ook de lokale ondernemers te ondersteunen!

Helaas blijft de tapkraan nog wel even gesloten, maar dat mag de pret niet drukken. Echter hebben wij dan wel de lekkerste Snert, de beste Glühwein en de warmste Chocolademelk heerlijk warm.

We gaan je zien!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!