Einde werkzaamheden aan VENZ139 in zicht

Klazienaveen – Het einde van de werkzaamheden aan het appartementen- en winkelcomplex VENZ139 in centrum Klazienaveen komt in zicht. Een nieuwe skyline voor Klazienaveen.

Vandaag, donderdag 19 november, is Huls Staalbouw gestart met het plaatsen van de balkonbalustrades aan het nieuwe complex. Als het weer meewerkt is deze klus eind deze week, begin volgende week ook klaar. VENZ139_20201119-3Tegelijkertijd worden parkeervakken gerealiseerd aan de achterzijde van het pand, werknemers van Paas BV hebben al grondwerkzaamheden verricht, de hoogtes uitgezet en de eerste bestratings-werkzaamheden gedaan.VENZ139_20201119-2

De mensen van Bouwbedrijf Gebr. Wolken uit Zwartemeer zijn intussen ook druk doende met het opruimen van het bouwafval en de coördinatie, want er moet nog veel gedaan worden. De kopers intussen bijna niet meer weg te houden uit het toch nog steeds in aanbouw zijnde complex. Nog even geduld: de oplevering van dit nieuwe en fraaie appartementencomplex zit er binnen no-time aan te komen.

“Pukkel”

Voorheen stond hier nog het oude pand van Siekman Diervoeders, ook bekend als de “pukkel” van Klazienaveen. Na de start met de sloop van dit oude pand, werd in december 2019 voorzichtig begonnen met de fundatie van het nieuwe complex. Het project is in handen van Berens Vastgoedmanagement BV Klazienaveen en ontworpen door Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau Walda.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!