Twaalf uur achtereen online muziekfestival People4music

Regio – De line-up is bekend van het 1e People4music online muziekfestival! Twaalf uur lang achtereen online muziek met meer dan 19 artiesten en/of bands.

Hoog niveau met grote diversiteit

People4music organiseert eind november een 12 uur durend online festival, met als doel om muzikanten te ondersteunen en juist ook de ‘dicht-bij-je-bed-show’ overeind te houden. De line-up is nu bekend en de organisatie is erg blij met het niveau en diversiteit van de 19 artiesten/bands. Het festival vindt plaats op zondag 29 november van 10.00 tot 22.00 uur en de livestream is te bekijken op people4music.nl en via facebook.com/people4music.

Donatie

Uit de vele super gave inzendingen zijn onderstaande acts geselecteerd om een vette show neer te gaan zetten. Het is een mooie mix geworden van muzikanten met eigen werk én covers/tributes en ook in de genres is een flinke variatie te vinden. De organisatie van People4music hoopt dat jij net zoals zij de live muziek in Nederland een warm hart toedraagt en doneert! Wacht niet tot 29 november, maar doneer NU via: https://www.people4music.nl/doneer-algemeen/

Eigen werk

De acts met eigen werk zijn: Angie Flare (country/singer-songwriter), Simon Keats (americana), Thomas Jakob (dreamy Italian indie rock), Balboa – afrojazz (afrofunk/highlife/reggae/jazz), Jezebel (metal), Janet (pop & bluesrock), Ido (hiphop), The Anaesthetics (alternatieve rock), SWIMorDROWN (oldschool hardcore), BMI goes India (dance with live sitar), Puyn (Nederlandstalige rap metal), Maggie’s Flock (folkrock) en The Dirty Denims (happy hardrock).

Covers/tributes

De bands met covers zijn: Under the Covers (akoestische covers), FEVER (all-round coverband), Niene Manon (pop/rock covers), noColour (pop/rock covers), The Bad Ties (pop/rock covers) en Brucified (Bruce Springsteen tribute).Poster_People4music-online-festival_29-november-2020.jpg

Financieel doel

40% van het opgehaalde bedrag wordt als gage uitbetaald aan de bands, het overige deel gaat naar het People4music fonds waarmee organisaties financieel worden ondersteund met als doel hun evenement te laten voortbestaan en live muziek te blijven stimuleren, wat weer ten goede komt aan de hele keten die aan dit evenement verbonden is. Lees er hier meer over: https://www.people4music.nl/doel/