Leendert Klaassen: muziektheaterspektakel Veenbrand verplaatsen naar 2022

Regio – Voortdurende onzekerheid rondom de covid-19 pandemie heeft het bestuur van het Veenbrand Muziektheaterspektakel doen besluiten de voorstelling te verplaatsen naar zomer 2022. Op de foto van Jasper Moulijn, regisseur Jeroen Lopes Cardozo.

Leendert Klaassen, voorzitter van Stichting Veenbrand: “Het is voor ons als bestuur, voor onze partners en voor het productieteam erg zuur om het muziektheaterspektakel wederom te moeten verplaatsen, maar de situatie rondom Covid-19 is helaas te onzeker om dit grote publieksevenement in 2021 doorgang te laten vinden. Na zorgvuldig overleg is dit helaas de enige conclusie die we konden trekken. Los van de consequenties voor onze productie gaan onze gedachten nu vooral uit naar mensen die zelf zijn getroffen door Corona.”

Kaarten blijven geldig en de voorbereidingen lopen door

Vanwege de pandemie was de productie al verplaatst naar zomer 2021. De organisatie benadrukt dat de reeds gekochte toegangskaarten geldig blijven en doet een beroep op degenen die besteld hebben om de kaarten aan te houden en zo de productie te blijven ondersteunen.

Samen met de realisatie van het muziektheaterspektakel 2022 kijkt de organisatie, met regisseur Jeroen Lopes Cardozo en Veenbrand-schrijver Dick van den Heuvel, naar mogelijkheden om in 2021 het verhaal achter Veenbrand al in aansprekende vormen te kunnen presenteren. Meer nieuws hierover wordt begin 2021 verwacht.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!