Last van hooikoorts? Reishi paddenstoelen de natuurlijke oplossing

Wat helpt tegen hooikoorts? Wanneer je die vraag intikt in Google krijg je een enorme hoeveelheid informatie. Maar wist je dat je ook goede remedies tegen hooikoortsklachten ook kunt vinden in de natuur? De Reishi paddenstoel is bijvoorbeeld een krachtpatser als het gaat om het onderdrukken van het histamine gehalte in je lichaam.

Een bekende paddenstoel in het Oude Japan

Reishi wordt al eeuwen veelvuldig ingezet in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze paddenstoel werd in het Oude Japan als zeer waardevol gezien en was zijn gewicht in zilver waard. Waarom? De Reishi paddenstoel heeft vele heilzame eigenschappen. Een van de bekendste: de behulpzaamheid bij het onderdrukken van allergische reacties, waaronder hooikoortsklachten.Reishi-paddenstoel

Hoe helpt Reishi bij hooikoorts?

Hoe werkt dit? Reishi is een natuurlijke bron van antihistamine. Wanneer je kampt met hooikoortsklachten – of eigenlijk elke allergische reactie – betekent dit dat er een teveel aan histamine aanwezig is in het lichaam. Dit veroorzaakt klachten, zoals niezen, snotteren en tranende ogen. Als reactie op de hoeveelheid histamine maakt je lichaam antihistamine aan. Antihistamine komt in je bloed, slijmvliezen en huid terecht. Door een teveel aan antihistamine krijg je daarom die nare klachten als tranende ogen, niezen en loopneus.

Reishi heeft een remmende werking op histamine, waardoor je lichaam niet een teveel hoeft aan te maken om de histamine te onderdrukken. Dit doet de Reishi paddenstoel door de werkzame stof triterpenen. En omdat Reishi volledig natuurlijk is, heb je geen bijwerkingen. Het ondersteunt alleen de juiste processen op een natuurlijke manier!

De Sporen van de Reishi

Als je echt last hebt van hooikoortsklachten kan je soms wanhopig op zoek zijn naar verlichting. Vooral in het hooikoortsseizoen. Hoe lekker is het dan wel niet als je in de zomer nog steeds op het gras kunt zitten of lekker kan wandelen? Ondanks de verhoogde hoeveelheid pollen in de lucht. Klinkt dit te mooi om waard te zijn? Probeer dan eens een Reishi paddenstoelen als voedingssupplement. Wil jij Reishi kopen? Let hierbij dan wel op dat je de sporen van de Reishi gebruikt. De sporen bevatten driemaal zoveel triterpenen dan het vruchtlichaam. Vele malen effectiever voor hooikoorts.

Mushrooms4LifePaddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life

Mushrooms4Life is één van de bekendste paddenstoelenmerken in Nederland. Het is opgericht door de Internationale paddenstoelenexpert Martin Powell. Hij heeft meer dan 20 jaar onderzoek verricht naar de therapeutische toepassing van medicinale paddenstoelen, waaronder Reishi. Daarnaast zijn alle supplementen biologisch gecertificeerd, zonder hulp- en vulstoffen en halen zij al hun paddenstoelen zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke bron vandaan. Hierdoor groeien de paddenstoelen onder de beste omstandigheden en bevatten ze een maximaal gehalte aan werkzame stoffen.

Naast hun reguliere paddenstoelensupplementen hebben zij ook een heuse Reishi Spore collectie. In deze supplementenlijn hebben zij de Reishi paddenstoel gecombineerd met andere hoogwaardige paddenstoelen. Volledig geïnspireerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze supplementenlijn worden enkel de sporen van de Reishi – dus niet het vruchtlichaam – gebruikt.

Naast Reishi heb je nog veel meer medicinale paddenstoelen. In de gratis paddenstoelengids van Mushrooms4Life lees jij alles wat jij moet weten over de 6 bekendste paddenstoelen. Van Lion’s Mane tot Chaga.

Hoe werken ze? Waar zijn ze goed voor? En hebben deze paddenstoelen bijwerkingen? In deze gids vind je geen zweverig verhaal, maar een heldere uitleg per paddenstoel. Onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in paddenstoelen en er alles over wil weten.

Meer weten over paddenstoelen? Download hier de gratis paddenstoelengids!

 

logo-musrooms4life

 

 

Website: https://www.mushrooms4life.nl/