Cheque van 10.000 Euro voor kantine SC Erica

Erica – Zondag 27 september is er een cheque van maar liefst € 10.000,– overhandigd aan de kantinecommissie van de SC Erica.

Met dit fraaie bedrag kan de kantinecommissie de keuken een goede make-over geven, zodat er weer een volwaardige en up-to-date keukeninrichting ontstaat waar SC Erica weer jaren mee vooruit kan!

Doel en of wens kenbaar maken

Jaarlijks organiseert de Stichting Vrienden van SC Erica een feestavond. Vanwege het coronavirus kon er dit jaar in april helaas geen doorgang plaatsvinden van het feest. Normaal is de opbrengst van de feestavond mede bedoeld om een gewenst doel binnen SC Erica te faciliteren. Meerdere commissies binnen SC Erica kunnen jaarlijks hun doel en/of wens inbrengen bij de Stichting Vrienden van SC Erica. Dus ook de kantinecommissie maakte hun doel of wens kenbaar: het vernieuwen van de keukeninrichting van de kantine! Deze is namelijk sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen. cheque-sc-erica_2020-ledenAlle leden van de SC Erica worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage in het afgelopen jaar en de vereniging rekent ook het komende jaar weer op uw steun!

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!