Noorderbreedte beheerder Tjeerd Arendsz stopt ermee

Klazienaveen – De huidige beheerder van het Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte in Klazienaveen, Tjeerd Arendsz, (65) stopt per 1 september met zijn werkzaamheden.

Nog enkele werkdagen

Volgende week maandag 31 augustus, is de laatste werkdag van Tjeerd Arendsz als beheerder van Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen. Na ruim 7 jaar dienstverlening legt Arendsz hiermee zijn werkzaamheden definitief neer. Tjeerd is inmiddels 65 jaar en hoopt dan ook te gaan genieten van een gezonde “oude dag”.MSL_web-6212MSL_web-6216MSL_web-6219
Wat ga je na deze 7 jaar doen Tjeerd? “Tja,” zegt Tjeerd Arendsz hierop: “ik ga in ieder geval het voetbal weer oppakken als trainer/coach. Ben ik toch nog veel met mensen betrokken en dat is verrekte leuk om te doen!”

bedanken

Vanwege de onzekere tijd waarin we leven (corona en de daarbij behorende maatregelen en beperkingen) is er helaas geen mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen. “Jammer” zegt Arendsz hierover, “maar het is nu eenmaal zo”.

Tjeerd: “Ik wil hierbij iedereen, zoals alle groepen, clubs, bedrijven het ondersteunend personeel, bestuur en de mensen die het centrum regelmatig bezoeken en daarbij gebruik maken van het Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte, heel hartelijk bedanken voor de goede en fijne samenwerking en verstandshouding.MSL_web-6215