Eerherstel Bedrocks heren 1

Emmen – Na een verlies in Zwolle tegen Blue Hawks aan het begin van het seizoen was er nu eerherstel voor de Bedrocks heren 1. Eindstand 27-1.

Revanche

Bedrocks startte net als de afgelopen week in Leek met pitcher Davey Paulussen op de heuvel en catcher Tristan Berns achter de plaat op een regenachtige Sportpark Meerdijk. Na een keer 4 wijd, een honkslag en een punt tegen was Paulussen warm en werden de Zwollenaars op rij naar de dug-out gestuurd. In de tweede inning werden er wederom op rij drie slagmannen van de Blue Hawks naar de bank verwezen.

Aan slag viel voor de Emmenaren alles op z’n plek deze wedstrijd en het bleek een zware dag voor de pitchers van Zwolle. In de eerste inning zijn er maar liefst 19 mannen van Bedrocks aan slag geweest. Daarbij kregen ze 10 keer het eerste honk met vier wijd en scoorden ze met vijf honkslagen maar liefst 16 punten.

Een kleine tegenslag was er in de 2e inning met maar 1 honkslag en geen punten, om vervolgens in de twee daaropvolgende inningen nog 11 punten toe te voegen. Slagvaardig waren vooral Kilian Alderlieste en Kevin Vording, elk goed voor 3 honkslagen, Bart-Jan van der Toom met een 2- honkslag, Julian Zoeteman met een 3- honkslag en Robin Brandjes met een 2- en een 3- honkslag.2 Kilian Alderlieste (R) en Umpire Robbin Vording (L) DSC040222In de verdediging heeft coach Rob Heymans goed gebruik gemaakt van de overmacht aan slag door volop te rouleren in het pitchen. Marijn Mast volgde Davey Paulussen als eerste op en stond geen enkele punt toe, waarna Kevin Vording voor het eerst sinds meer dan een jaar de heuvel weer betrad. In zijn eigen woorden “’t is net fietsen” stuurde hij dan ook 6 man op rij weer terug naar de dug-out ondersteund door een top verdediging in het veld.8 Kevin Vording DSC038558De wedstrijd die onder gedegen leiding van umpire Robbin Vording uit Enschede stond, eindigde in een 27-1 winst voor Bedrocks.9 Team Heren 1 in Corona opstelling9

Het komende weekend zijn er geen wedstrijden op de Meerdijk.

(Foto’s Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!