Emmer roeivereniging DRV34 zoekt ervaren roeiers voor promotiefilm

Emmen – Emmer roeivereniging DRV34 i.o. zoekt voor het creëren van een  promotiefilm enkele ervaren roeiers. De promotiefilm wordt gemaakt in het kader van de NOC*NSF Nationale Sportweek.

Vorderingen roeivereniging

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen, zijn wij in Emmen erg druk met het oprichten van een nieuwe roeivereniging DRV34 i. o., en op een aantal laatste details na zijn wij zover! Daar zijn we erg blij mee. Gedurende de fase waarin de vereniging (bijna) tot stand is gekomen, is een intensieve samenwerking ontstaan met de gemeente Emmen. Deze samenwerking heeft tot een onverwacht positief effect geleid!

NOC*NSF Nationale Sportweek

De gemeente Emmen is van 18 tot en met 27 september ‘Host City’ van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Hiervoor wordt een promotiefilm gemaakt waarin de watersportverenigingen ook een rol gaan spelen.

Gezocht roeiers als filmtalent

Hiervoor zoekt de roeivereniging voor a.s. dinsdag 25 augustus nog enkele ervaren roeiers. Vanaf 16.00 uur starten wij op de locatie tussen de Grote Rietplas en de Kanobaan, aan het einde van de Boerweg. Enkele omliggende roeiverenigingen hebben hun medewerking al toegezegd door o.a. het uitlenen van boten en ander materieel.

1 uur filmen is 10 seconden beeldmateriaal

De regisseur ziet graag plezier in de sport, en dat gaat ongetwijfeld vast wel lukken. En om maar alvast de verwachtingen te managen, schrik er niet van dat een uur filmen 10 seconden beeldmateriaal oplevert. Dus pak je moment en ‘shine’!

contact

Kim Jansen-Damen is het aanspreekpunt voor de ‘logistiek’ ter plaatse. Kim is bereikbaar op 06 – 15346130. Kim geeft er de voorkeur aan om via de Whatsapp berichtendienst contact te houden.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!