Twee dames stuwende kracht achter Safety Center Europe

Emmen / Regio – Eind vorig jaar is Safety Center Europe (SCE) gestart en wordt gerund door Marlon Eerens (30), links op de foto en Bertha Wolken-Fuhler (43) rechts. Twee gemotiveerde dames, die ondanks de coronamaatregelen, de stuwende krachten zijn achter SCE-People en SCE-Academy. SCE, detacheerder en opleider, is gevestigd aan de Phileas Foggstraat 52 te Emmen.

Teamwork!

De twee dames, Eerens en Wolken-Fuhler, zwaaien de scepter over het opleidingsinstituut: “Nee niet alleen hoor”, geven beide dames vrijwel onmiddellijk aan. “Wij werken hier met een fantastisch gemotiveerd team samen. Geen eenvoudige klus in deze moeilijke tijden, want ook de opleidingssector heeft te maken met de, door de overheid (RIVM) opgelegde coronamaatregelen.”
Marlon en Bertha: “Wij staan klaar voor onze klanten en relaties waarbij persoonlijk contact één van onze belangrijkste speerpunten is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten, en dat zal, ondanks onze nieuwe jas, nooit veranderen!” Vervolgend: “Met de uitstekende kennis opgedaan als detacheerder en de daarbij opgebouwde credits, is er de afgelopen jaren een stevig netwerk opgebouwd. Hiermee bereiken wij dat de juiste man en/of vrouw voor een klus bij de opdrachtgever op de juiste plek terecht komt.”

BHV

Vanaf 18 mei wordt ook de cursus BHV weer opgestart! Ook, want het gerenommeerde opleidingsinstituut heeft evenals vele andere bedrijven, ondanks de moeilijke omstandigheden, mogelijkheden gevonden om door te kunnen draaien met de vele andere opleidingsfaciliteiten die het bezit. En dus wordt vanaf 18 mei de vernieuwde BHV cursus weer opgestart, helemaal aangepast aan de opgelegde maatregelen. “BHV is voornamelijk toch een praktische opleiding en onze praktijkinstructeur heeft hiervoor een aantal praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden bedacht en uitgewerkt. En geen zestien, maar nog maximaal acht tot twaalf cursisten in de groepen.”

VCA

SCE heeft korte en krachtige lijnen met de uitzendbranche, hierdoor kan er snel ingespeeld worden op de behoefte in de markt om personeel snel (bij-) te scholen. Is er bijvoorbeeld een geschikte kandidaat bij een uitzendbureau en die heeft nog geen VCA-diploma in zijn of haar bezit, dan kan dat belangrijke certificaat in slechts één dag behaald worden binnen ons eigen opleidingsinstituut. Met de slogan: ‘Focus on Safety’ heeft dat in deze moeilijke periode een dubbele betekenis: er wordt coronaproof gewerkt!

Opleidingsfaciliteiten

SCE-Academy voldoet aan alle eisen en certificeringen die nodig zijn om een opleiding te kunnen en mogen geven. SCE wordt jaarlijks geauditeerd voor de verstrekte certificeringen. SCE-Academy is naast de BHV en VCA opleidingen op veel meer gebieden actief met opleiden, zoals onder andere; Adembescherming, Code 95, EHBO, Nogepa 0.8(H₂S) & 1.9(Banksman), Heftruck en Hoogwerker.

Detachering

Het uitzendbureau SCE-People bestaat al langere tijd en is actief als detacheerder in een diversiteit van branches, Olie, Gas & (Petro)Chemie, Bouw, Renewable Energy, Veiligheid, Transport & Logistiek, Offshore en Techniek.

 

LoGo_SCE-2020

Safety Center Europe (SCE)
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
Telefoon: +31 (0)591 – 659797

Websites:
www.sce-academy.nl/
www.sce-people.nl

E-mail:
info@sce-academy.nl
info@sce-people.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!