Opknapbeurt Sterrenbuurt op volle snelheid

Klazienaveen – Op volle snelheid gaat de opknapbeurt van de Sterrenbuurt in Klazienaveen! Steigers, bouwkranen en veel, heel veel bouwmaterialen.

De BAM is er maar druk mee, ook in Corona-tijd. Maar liefst 71 Lefier huurwoningen in de Sterrenbuurt krijgen een stevige opknapbeurt. Van nieuwe gevels, kozijnen met HR+++ glas, geïsoleerde daken en vloeren. Het ziet het er straks weer modern en tip-top uit. Verduurzaming is het toverwoord!

Ook de energievoorzieningen worden aangepast, zonnepanelen, warmtepompen, warmteterugwininstallatie en een modern ventilatiesysteem. Dit alles zorgt ervoor dat deze woningen voorbereid zijn op de toekomst met energiebesparende maatregelen en kunnen ze van het gas af. Eind mei dit jaar zullen naar verwachting vrijwel alle woningen klaar zijn.

Sterrenbuurt_verduurzaming-woningen-(4)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!