Ondanks Corona-noodverordening vandalisme op sportcomplex Zwartemeer

Zwartemeer – Ondanks het uitgevaardigde Corona noodverordeningsbesluit waren de afgelopen nacht vandalen actief op het sportcomplex van de Zwartemeerse Boys. Dit maakt de vereniging via hun Facebookpagina bekend.

In verband met het Coronavirus-besluit  geldt de landelijke COVID-19 noodverordening. Niet iedereen trekt zich blijkbaar iets aan van deze regels, zo meldt de voetbalclub uit Zwartemeer.

Zwartemeerse Boys:

Helaas blijkt dat niet iedereen deze noodverordening accepteert. Er blijken namelijk nog geregeld bezoekers ons sportpark te betreden. Voor de duidelijkheid: DIT IS MOMENTEEL VERBODEN en kan resulteren in een geldboete van maximaal € 4.350 of een gevangenisstraf van 3 maanden op grond van artikel 443 wetboek van strafrecht.

De personen die toch ons sportpark betreden houden zich niet aan de geldende noodverordening, maar hebben daarnaast ook zichtbaar moeite om zich te gedragen.

Vernielingen

Onderstaand enkele foto’s van de vernielingen en chaos die er aangetroffen werd op het sportpark van de Boys. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat er personen zijn die zich zo vervelen, dat ze dit soort vernielingen aanrichten op het prachtige sportpark in Zwartemeer.

De Zwartemeerse Boys wil hierbij een oproep doen aan omwonenden om via Facebook een PB berichtje te sturen als ze iets gezien of gehoord hebben, of indien ze zelfs iets weten over de eventuele daders.

Facebook: https://www.facebook.com/zwartemeerseboys/