Menso Match Event helpt en koppelt werkzoekenden

Regio/Emmen – Menso Match Event koppelt werkzoekenden aan uitzendpartners en ondernemers en helpt daarmee jongeren, statushouders en werkzoekenden.

Meedoen in de samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jongeren gaan via het Match Event van Menso terug naar school of richting een passende baan.

ontwikkelen

Werkzoekenden worden ondersteund en begeleid zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen richting een passende (werk)plek. De werkzoekenden worden gekoppeld aan werkgevers in de regio die een oplossing zoeken voor openstaande vacatures.

Daarnaast voert Menso Ondernemen de Bbz-regeling uit voor verschillende gemeenten in Zuidoost-Drenthe en worden (startende) ondernemers op financieel gebied bijgestaan. De leerplichtambtenaren, werk- en scholingscoaches en werkgeversadviseurs van Menso stimuleren, coachen, realiseren, verbinden en ondersteunen.

Voorbereiding werkzoekenden

Een grote groep werkzoekenden bereidt zich voor op het Menso Match Event van 12 maart a.s. Onder begeleiding van de werk- en scholingscoaches worden cv’s op orde gebracht om goed voorbereid te zijn bij een sollicitatie. Werkzoekenden zijn dagelijks welkom in ons Job-café en in de week voorafgaand aan het Menso Match Event zijn er twee speciale voorbereidingsmiddagen, waarbij werkzoekenden tips krijgen voor het doen van een goede sollicitatie.

De perfecte match

Op 12 maart ontvangt Menso weer ruim 30 uitzendpartners, ondernemers en ontwikkelpartners in het bedrijfsverzamelpand AT7 van Menso en EMCO-groep aan de Abel Tasmanstraat 7 in Emmen. De werkzoekenden krijgen die dag de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen en hun mogelijkheden op (betaald) werk te verkennen.

Het Menso Match Event is een mooi voorbeeld van de goede samenwerking met ondernemers en uitzenders in de regio. Samen helpen zij werkzoekenden op weg naar een passende werkplek. Wil jouw onderneming in de toekomst ook aanwezig zijn bij het Menso Match Event als uitzendpartner of organisatie op het gebied van ontwikkeling? Neem dan contact op met werkgeversadviseur Geert Veenstra 0800-1801.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!