Brandweerpost Klazienaveen zoekt nieuwe collega’s!

Klazienaveen – Schuilt er in jou ook een hulpverlener? De Brandweerpost van Klazienaveen is op zoek naar nieuwe, toekomstige collega’s!

Met een prachtige poster vraagt de Brandweerpost van Klazienaveen aandacht van jonge mensen voor een functie binnen hun team met hulpverleners.brandweer_poster2020

Iedereen wil graag iets kunnen doen wanneer iemand in je omgeving iets overkomt. Bij de brandweer krijg je die kans! Wil jij ook zo’n boeiende bijbaan? Om ingelijfd te kunnen worden in zo’n (in)spannende en belangrijke taak voor de gemeenschap moet je wel aan een aantal eisen voldoen:

  • tussen de 20 en 40 jaar zijn
  • op korte afstand van de brandweerpost wonen of werken (ca. 5 minuten)
  • en met name overdag vanuit huis/werk inzetbaar zijn

De nadruk wordt ook gelegd bij de vrouwen, want in het huidige team functioneren nu al 3 vrouwen! Op de twee informatieavonden, 10 en 12 februari tussen 20.00 en 21.30 uur aanstaande, staan deze vrouwen u graag te woord, en geven wij een presentatie van het werk van de brandweerman/-vrouw bij onze plaatselijke brandweerpost. Ook kun je ons materieel bekijken en beantwoorden wij uiteraard al je vragen over werken bij de brandweer.

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Is de brandweer iets voor jou? Kom dan langs op een van onze info avonden! Je bent van harte welkom!
Meer informatie vind je op onze website.

Wat: informatieavonden brandweerpost Klazienaveen
Wanneer:
Maandag 10 februari: 20.00 – 21.30 uur
woensdag 12 februari: 20.00 – 21.30 uur
Waar:
Brandweerpost Klazienaveen
Derksweg 267
7891 PR  Klazienaveen
Tel. (algemeen nummer) 0592-324660
E-mail: marcel.vanalphen@vrd.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!