16 Mei: Het Grootste Café van Klazienaveen!

Klazienaveen – Het zit er alweer aan te komen: Op zaterdag 16 mei vindt voor de derde keer op rij het gezellige, muzikale Café-treffen in Klazienaveen plaats! Zet de datum alvast in je agenda!

De eerste voorbereidingen zijn inmiddels alweer in volle gang voor Het Grootste Café van Klazienaveen, dit jaar alweer de derde editie. Het beloofd opnieuw een prachtige avond te worden met fantastische, heerlijke muziek!

Programma

Ook nu staat Melrose weer op het programma, en wie er nog meer komen? Daar wordt aan gewerkt! De locatie is als vanouds weer op het voormalige oude- marktplein. De bars zullen op deze zaterdag vanaf 20.00 uur geopend zijn.

Voorverkoop kaarten

De voorverkoop van de kaartjes start op maandag 2 maart en dan kost een kaartje 10,-. Vanaf deze datum zijn de kaarten verkrijgbaar bij de Bruna Klazienaveen. Aan de kassa op zaterdag 16 mei kost een kaartje 15,- euro.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!