Verruiming openingstijden Gezondheidscentrum gaan per direct in

Klazienaveen – Per direct zijn de openingstijden van het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken aan het van Echtenskanaal NZ 161 verruimd (tegenover de Jumbo).

Aanleiding hiervoor is om ook werkenden de mogelijkheid te geven het gezondheidscentrum te bezoeken. Zo kunnen bijvoorbeeld uitleenartikelen van Medipoint op donderdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur gehaald en gebracht worden.

De openingstijden van het Gezondheidscentrum zijn als volgt:

• Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur
• Donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur

Het Welzijn-en Gezondheidscentrum De Blokken is voor alle inwoners van Klazienaveen, Zwartemeer, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Weiteveen, Barger-Oosterveen, Nieuw-Schoonebeek en Oranjedorp.

Deskundige vrijwilligers en professionals helpen u graag met het beantwoorden van vragen op het gebied van wonen, werk, inkomen, welzijn en zorg.

Op dinsdag en vrijdag kunt u terecht met al uw vragen tussen 9 en 12 uur en op donderdagavond van 18.00-20.00 uur. U wordt dan te woord gestaan door een professional van de instroom (maatschappelijk werker, verpleegkundige)

Organisatie

In het Gezondheidscentrum werken de volgende organisaties samen:
BENU Apotheek, Buurtzorg Nederland, De Trans, GGD Jeugdgezondheidszorg, GGZ Drenthe, Icare Verpleging en Verzorging, MEE-Drenthe, Cosis, Treant-Scheperziekenhuis (diverse afdelingen). VNN, Welzijnsgroep Sedna, Zorggroep Tangenborgh, Stichting de Toegang, Verloskundigenpraktijk Volle Maan, Podoloog, Diëtist, Psychologenpraktijk, Dokter Schoonmaakorganisatie (WMO), Buurtsportcoaches gemeente Emmen, Gebiedscoördinator gemeente Emmen (Rudy Schuring), Medipoint Zorg en Welzijnshulpmiddelen.