Indrukwekkende kick-off van SamenLoop voor Hoop

Emmen – In een volgestroomd ouderencentrum CHO in het Rensenpark vond donderdagavond een indrukwekkende kick-off van de Samenloop voor Hoop 2020 plaats.

een ton meer

Het verleidde voorzitter Hans ten Cate van de geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie in zijn openingsspeech tot een boude uitspraak. “Vorige keer hebben we 150.000 euro opgehaald voor kankeronderzoek. Nu ga ik voor een ton meer!”

20 en 21 juni 2020

Het was een spontane reactie op de grote belangstelling en de vele enthousiaste reacties op het evenement dat gepland staat op 20 en 21 juni volgend jaar. Vele honderden wandelaars zullen dan in estafettevorm 24 uur achtereen samen hun rondes lopen in het Rensenpark. Allemaal met hetzelfde doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek.

Naast uitgebreide uitleg over de invulling van de SamenLoop voor Hoop, konden de vele aanwezigen informatie vergaren bij de diverse commissies op gebieden als sponsoring, teams, eregasten en ceremoniën en de kinderloop.
Speciale aandacht ging uit naar de eerst ingeschreven eregast: De 16-jarige Ilse Woering, die getroffen werd door een hersentumor.

De warme speech van commissielid Jannet Westebring zorgde bij menig aanwezige voor een brok in de keel. Vervolgens liepen alle belangstellenden in een lange stoet een proefronde door het park en rond het vuur, dat daar de gedurende de gehele avond volop brandde. Hierna werden de organisatoren aan het eind van de bijeenkomst bedolven onder de vele vragen en vooral de vele steunbetuigingen.

Meedoen of meer weten over de SamenLoop voor Hoop Emmen? Kijk dan op www.samenloopvoorhoop.nl/emmen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!