In ‘Uitgelicht’ Open Bedrijvendag, vandaag: Harwig Installatietechniek

Regio – Zaterdag 2 november was het Open Bedrijvendag in Drenthe. In de gemeente Emmen stelden op deze dag een vijftigtal bedrijven hun deuren open.

Een unieke gelegenheid om van de gelegenheid gebruik te maken om eens met je kinderen achter de schermen te kijken en het hoe en wat van dichtbij te kunnen zien, voelen of eventueel zelf te proberen. Wij waren dit jaar in staat een viertal bedrijven die op de lijst gepresenteerd werden, te bezoeken.

In ‘Uitgelicht’ vandaag: Harwig Installatietechniek.

Het installatiebedrijf Harwig is al meer dan 110 jaar een vooruitstrevend bedrijf en expert op het gebied van technische installaties. Het bedrijf met drie vestigingen in Nederland, Emmen, Almere en Groningen is werkzaam voor veel opdrachtgevers in vele sectoren. Met hun specialisme in beveiligingstechniek, elektrotechniek, installatietechniek, klimaattechniek, service en onderhoud en inspectie en keuringen mag het zich terecht gespecialiseerd noemen.

Ook op de Open Bedrijvendag Drenthe was het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Er was voor de kinderen veel te doen en te ontdekken. Het bedrijf is van oudsher uit al bijzonder betrokken bij het opleiden en begeleiden van de komende generatie. Het heeft hierdoor bijzonder korte en krachtige lijnen met het onderwijsveld opgebouwd. De foto’s spreken voor zich! Harwig Emmen_2019 (13)

Harwig Installatietechniek Emmen
Atlantis 3
7821 AX Emmen
Tel. 0591-656769
E-mail: info@harwig.nl
Website: https://www.harwig.nl/

Harwig Installatietechniek Almere
Kweekgrasstraat 26
1313 BX Almere
Tel. 036-5302272

Harwig Installatietechniek Groningen
Kalmarweg 14-1
9723 JG Groningen
Tel. 050-5973959