In ‘Uitgelicht’ Open Bedrijvendag, vandaag: Elektromotoren Emmen

Regio – Zaterdag 2 november was het Open Bedrijvendag in Drenthe. In de gemeente Emmen stelden op deze dag een vijftigtal bedrijven hun deuren open.

Een unieke gelegenheid om van de gelegenheid gebruik te maken om eens met je kinderen achter de schermen te kijken en het hoe en wat van dichtbij te kunnen zien, voelen of eventueel zelf te proberen. Wij waren dit jaar in staat een viertal bedrijven die op de lijst gepresenteerd werden, te bezoeken.

In ‘Uitgelicht’ vandaag: Elektromotoren Emmen gevestigd op het Techniekplein aan de Willem Schoutenstraat!

Onderhoud, revisie, metingen engineering, kortom alles wat ook maar iets met aandrijvingen te maken heeft. Dit bedrijf klaart de klus professioneel!
Het bedrijf Elektromotoren Emmen is één van de de vele motivaties  van de gedreven Klazienavener Hendrikus Velzing. Velzing, nog steeds zeer actief in de politiek- en sportwereld, staat al sinds zijn jonge jaren bekend als een vakman op het gebied van elektromotoren en alles wat ermee van doen is. De Open Bedrijven Dag wordt dan ook door zijn bedrijf en medewerkers omarmt. De foto’s geven slechts een kleine indruk weer van de omvang van het bedrijf in Emmen, want het Emmer bedrijf heeft ook nog eens een vestiging in Delfzijl.

Elektromotoren Emmen
Willem Schoutenstraat 13
7825 VV Emmen
Tel.: +31(0)591 – 61 69 28
Fax.: +31(0)591 – 64 31 54

Elektromotoren Delfzijl
Deltaweg 32
9936 HK Delfzijl
Tel.: +31(0)596 – 61 91 98
Fax.: +31(0)591 – 64 31 54

Website: https://elektromotorenemmen.nl/

En in de volgende ‘Uitgelicht’: ???