Meewandelen tijdens ‘Nacht van de Nacht’ in het Bargerveen

Weiteveen – Meewandelen tijdens “Nacht van de Nacht” in het Bargerveen? Dit kan tijdens de landelijke “Nacht van de Nacht” van zaterdag 26 op zondag 27 oktober.

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober gaat de klok weer een uur achteruit. Op deze zaterdag 26 oktober vindt in heel Nederland weer de “Nacht van de Nacht“ plaats. Eng? Nee hoor, het is leuk om mee te doen en om te gaan genieten van een heerlijke nachtelijke wandeling…. Tijd om op pad te gaan, want ‘s nachts is het namelijk ook heel mooi.Bargerveen-schapen-2017

Het Veenloopcentrum in Weiteveen organiseert: ’s Nachts wandelen tijdens de “Nacht van de Nacht” van zaterdag 26 op zondag 27 oktober in het natuurgebied “Het Bargerveen”. O.l.v. een gids gaat u door het natuurgebied het Bargerveen wandelen en ervaart u de stilte en de bijzondere, ditmaal nachtelijke geluiden in dit gebied. Onderweg ontvangt u ook nog een heerlijke, bijzondere versnapering.

Deze wandeling vindt plaats op zaterdag 26 oktober a.s. De start is om 22.00 uur bij het Veenloopcentrum, Zusterweg 17 te Weiteveen.
Mocht u ook willen meewandelen, meld u dan even aan via:
Telefoon: +31-(0)524 54 14 58 of
E-mail: info@veenloopcentrum.nl
De deelnamekosten zijn € 5,– p.p.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!