Klazienaveense Lieke van der Aa nu ook Wereldkampioen BMX!

Klazienaveen/Zolder België – Na het Nederlandse kampioenschap en de Europese kampioenswedstrijden heeft de 10-jarige Lieke van der Aa uit Klazienaveen nu ook het wereldkampioenschap BMX binnengefietst.

Liekevd-Aa-WK-2019-Zolder-Be-2

Woensdag 24 juli werd in Zolder België het WK BMX verreden onder tropische temperaturen in diverse klassen.

Miranda van der Aa: “Lieke heeft supersterk gereden en gevochten tot het einde in Heusden/Zolder in België. En met resultaat: Het zo gewenste wereldkampioenschap (WK) BMX rijden is behaald! Het was een enerverende dag, en dan ook nog die hitte.” Een top prestatie van de 10-jarige Lieke. Haar ouders Miranda en Jan van der Aa voelen zich dan ook terecht trots.

Lieke van harte gefeliciteerd met het behalen van je Wereldkampioenschap BMX titel!Liekevd-Aa-WK-2019-Zolder-Be-3