Autobedrijf van Veggel versterkt team met terugkeer Danny de Vries

Klazienaveen – Autobedrijf van Veggel in Klazienaveen heeft een ervaren kracht terug in zijn gelederen. Automonteur Danny de Vries keert na een afwezigheid van enkele jaren terug op zijn oude stek.

Terug van weggeweest

Vanaf juli dit jaar is het team van Autobedrijf van Veggel  in Klazienaveen versterkt met de ervaren monteur Danny de Vries. Voor Danny is het een terugkeer op zijn oude stek. Na een aantal jaren te zijn weggeweest voelt het voor hem weer als vanouds. Danny de Vries en René van Veggel kennen elkaar al vanaf het moment dat ze als achttienjarigen samen dezelfde opleiding bezochten.

Na hun opleiding hebben beide mannen gedurende ruim 5 jaar als collega’s samengewerkt. In 2003 besloot René van Veggel een eigen bedrijf op te zetten. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Danny destijds als werknemer bij hem in dienst trad. Danny de Vries kent Autobedrijf van Veggel daarom als geen ander en bij het gerenommeerde autobedrijf is men uiteraard blij dat hij de stap heeft gezet om terug te keren.

Professionaliteit en kennis van zaken

Met de komst van Danny de Vries wordt er extra kennis en ervaring in het bedrijf ingebracht. Zelf is monteur de Vries daar nogal bescheiden over.

Danny de Vries: “Iedereen in ons team beschikt op zijn of haar eigen terrein de nodige professionaliteit en kennis van zaken. Er heerst een goede samenwerking en we weten wat we aan elkaar hebben. De sfeer is bijzonder ontspannen en laagdrempelig, en dat is met name voor de klant, wel zo prettig. Bovendien ken ik als automonteur veel mensen die hier binnenkomen. Al met al geeft mij dat persoonlijk een vertrouwd gevoel, en dat is ook de reden waarom ik hier volledig op mijn plek ben”.

Samen met zijn collega’s wil Danny de Vries een positieve bijdrage leveren aan het bedrijf zodat ze zich kunnen profileren als ‘het autobedrijf’ van Klazienaveen.

 

Autobedrijf van Veggel
Kruizemunt 22
7892 AB Klazienaveen
Tel.: 0591 564696
E-mail: info@autobedrijfvanveggel.nl
Website:https://autobedrijfvanveggel.nl/

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 8.00 – 17.30 uur
Zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!