Inschrijvingen derde ‘Bij Maarten Open’ toernooi van start

Emmen/Regio – Emmen – De inschrijvingen voor de derde editie van het Bij Maarten Open toernooi zijn officieel van start gegaan. De vereniging uit Bargeres verwacht ook dit jaar weer een mooi toernooi.

TC Bargeres

Afgelopen jaar deden er 182 deelnemers mee aan het toernooi van de Emmense vereniging TC Bargeres. De spelers konden zich zowel op ranking als op categorie aanmelden om mee te spelen tijdens het toernooi.

Ook in 2019 verwacht TC Bargeres weer een mooie opkomst met een gezellige toernooi week in het vooruitzicht. Dit jaar zal er gespeeld worden vanaf 22 juni tot en met zondag 1 juli.  Er zal net als voorgaande jaren op actuele rating bij de enkelspelers, en op categorie bij de dubbelspelers worden getennist. Deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 11 jaar.

Bij Maarten

Alweer voor het derde jaar is Bij Maarten Oogmode hoofdsponsor van het toernooi. Bij Maarten is gespecialiseerd in oogmode en optometrie, u kunt bij Maarten terecht voor een hip montuur, een nieuw paar lenzen of advies op maat.

De Zuidoosthoek Cup

Net als bij de toernooien van naburige verenigingen, vallen er bij het Bij Maarten Open toernooi ook weer punten te verzamelen voor de Zuidoosthoek Cup. De winnaar van de Zuidoosthoek Cup zal worden gekozen onder de deelnemers van de vier toernooien, die naast het Bij Maarten Open bestaan uit het Rackem Open in Klazienaveen, het Automobielhuys Misker Vesna Open in Veenoord en het CTC City Interiors Open in Coevorden. De speler of spelers met de meeste punten van de vier toernooien, dingt(en)  mee voor de begeerde Cup. Tijdens het gehele toernooi is het complex van TC Bargeres geopend voor bezoekers die de wedstrijdactie eens van dichtbij willen zien!

Voor meer informatie: https://tcbargeres.nl/

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!