Het Klaverblad Koningsdagtoernooi bij de FC Klazienaveen

Klazienaveen – Ook in 2019 staat Koningsdag bij FC Klazienaveen in het teken van het jaarlijkse voet- en volleybal-toernooi. Noteer deze gezellige activiteit voor zaterdag 27 april in je agenda en geef je alvast op!

Voetballen

Het voetbaltoernooi wordt gespeeld met 6 tegen 6 (waarvan 1 keeper) op een kwart veld. De organisatie probeert rekening te houden met kwaliteitsverschillen, zodat iedereen op eigen niveau zijn/haar wedstrijden kan spelen.

Volleyballen

Het volleybaltoernooi kent een recreatief karakter, waarbij het verplicht is om 2 speelsters in het veld te hebben. Ook buiten de wedstrijden om hebben we het nodige vertier. DJ Ronald zorgt voor de muziek zodat ook de gezelligheid in de derde helft gegarandeerd is. In samenwerking met hoofd- en toernooisponsor Klaverblad wordt er ook voor vertier voor de jeugd gezorgd worden.

Opgeven

Opgeven kan t/m zondag 14 april door het aanmeldformulier ingevuld te mailen naar koningsdag@fcklazienaveen.nl. Deelname kost € 10,- per team en kan voorafgaand aan het toernooi, bij de activiteitencommissie, voldaan worden. Het toernooi start op koningsdag 27 april omstreeks 9.00 uur.

Meer informatie vind u op de website van de FC Klazienaveen.