Lentemarkt Klazienaveen Centrum Oost op zaterdag 6 april!

Klazienaveen – Zaterdag 6 april is het weer zover, de Lentemarkt in Klazienaveen Centrum Oost is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een leuke publiekstrekker.

Met de komst van de lente, dit jaar vanaf 21 maart tot  20 juni (astronomisch seizoen), worden de mensen weer blijer, willen wat meer naar buiten en worden actiever! En dan is er opnieuw de Lentemarkt in Klazienaveen Centrum Oost!

gezellige Lentemarkt

Ook dit jaar zal het ongetwijfeld weer een leuke, en gezellige Lentemarkt worden. Het aanbod op deze markt is bijzonder divers te noemen: workshops, muziek, bloembollen, bloemen, planten en nog véél meer! Want er is naast de markt, is er ook genoeg vertier voor jong tot oud(er). Laat je schminken of ga zelf creatief aan de slag, de Lentemarkt is dit jaar op zaterdag 6 april van 11.00-17.00 uur, vanaf Bakker Bos tot aan de Jumbo Supermarkt.

Wat: Lentemarkt Klazienaveen Centrum Oost
Wanneer: zaterdag 6 april, van 11.00 – 17.00 uur
Waar: Klazienaveen Centrum Oost

error: De inhoud van deze website is beschermd !!