Joop Fiege keert terug als hoofdtrainer bij Hurry-Up

Zwartemeer – Joop Fiege wordt de komende seizoenen opnieuw hoofdtrainer van de handballers van JD Techniek Hurry-Up. Fiege is momenteel nog hoofdtrainer van de Belgische topclub Initia Hasselt.

De 56-jarige oefenmeester Joop Fiege heeft bij de BENE-League deelnemer JD Techniek Hurry-Up uit Zwartemeer een contract getekend voor drie seizoenen.

Hij volgt hiermee het duo Tim Remer en Manuël Kremer op. Remer gaat zich volledig richten op zijn comeback als speler. Daarnaast ambieert Remer ook het trainersvak en gaat zich, onder de vleugels van Fiege, toeleggen op de ontwikkeling van zijn trainerscapaciteiten. Manuël Kremer kan vanwege zijn werk het coachen niet langer combineren. Hij wordt in het nieuwe seizoen de teammanager van het eerste herenteam.

Fiege is blij met de terugkeer naar JD Techniek Hurry-Up: “Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij de club en ben blij hier de komende jaren te mogen werken.” De ervaren coach heeft vertrouwen in de organisatie en ziet in de club mogelijkheden om de komende seizoenen om de prijzen te spelen.

In het verleden was Fiege twee keer eerder actief bij de club uit Zwartemeer. In de eerste periode (2010-2012) won hij de nationale beker en in zijn tweede termijn (2014-2016) stelde hij de promotie naar de BENE-League veilig. Joop Fiege zal zich naast het hoofdtrainerschap bezig gaan houden met de ontwikkeling van de jeugdopleiding van JD Techniek Hurry-Up. Momenteel is hij nog hoofdtrainer van de Belgische topclub Initia Hasselt.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)