‘Start Running Now Clinics’ met Loopgroep Klazienaveen vanaf volgende week

Klazienaveen – Hoewel het weer en de verwachtingen ervan er nog niet echt naar uitziet, begint de Loopgroep Klazienaveen vanaf volgende week wel al met de looptrainingen ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn.

‘Start Running Now Clinics’

De Loopgroep Klazienaveen organiseert dit jaar ‘Start Running Now Clinics’ ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn. Dit hardloopevenement, dat plaatsvindt op zaterdag 25 mei, organiseert behalve de 4 mijl ook een halve marathon en een 10 kilometer Run.

maandag 4 februari

De ‘Start Running Now Clinic’ is een prima methode om een afstand van 4 mijl (6,4 kilometer) te leren uitlopen. De clinics starten aanstaande maandag 4 februari. De trainingen vinden iedere maandag- en woensdagavond om 19.00 uur plaats op hardloopbaan ‘De Luna’ in Klazienaveen.

Naast de ‘Start Running Now Clinics’ organiseert Loopgroep Klazienaveen trainingen voor iedereen die sneller wil worden op de halve marathon of op de 10 kilometer. De trainingen zijn erop gericht om tijdens het Drenthe Loopfestijn op 25 mei dit jaar goed voorbereid aan de start te verschijnen.

aanmelden

Voor meer informatie kunt u terecht op www.loopclinics.info en het aanmelden voor de ‘Start Running Now Clinics’ kan eveneens via deze website.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!