De Wolfshoeve Schoonebeek wordt ‘Herberg de Witte Olifant’

Klazienaveen/Schoonebeek – Hotel de Wolfshoeve in Schoonebeek wordt ‘Herberg de Witte Olifant’! Dit maakte Jan Braam van Diner Café De Witte Olifant vandaag bekend.

De Witte Olifant is een bekend horecabedrijf in centrum Klazienaveen. Met de overname van het bekende hotel restaurant De Wolfshoeve in Schoonebeek worden de activiteiten van het Klazienaveense horecabedrijf stevig uitgebreid.

nieuwe naam

De Wolfshoeve wordt omgedoopt tot ‘Herberg de Witte Olifant’. Voordat het bedrijf weer open kan gaan moet er wel eerst stevig verbouwd gaan worden. Jan Braam: ‘Wij houden iedereen zoveel mogelijk op de hoogte van de vorderingen van de verbouw. Facebook en Instagram zullen ons daarbij een handje gaan helpen.’

 

Diner Café De Witte Olifant
Van Echtenskanaal NZ 600
7891 AW Klazienaveen
Tel. : 0591-394787
E-mail : info@dewitte-olifant.nl
Facebook: https://www.facebook.com/DeWitteOlifant/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!