Ina Walda brengt haar debuutsingle ‘Kerel o Kerel’ uit

Zwartemeer – Zangeres Ina Walda brengt haar debuutsingle uit. Het nieuws over ‘Kerel o Kerel’, de titel van de single, werd deze week door oranjeshownieuws.nl naar buiten gebracht.

De carnavalstijd nadert en dan komen er veelvuldig nieuwe muzieknummers op de markt. Zo ook vanuit Zuidoost Drenthe, want Ina Walda timmert al een tijdje aan de weg met het maken van haar eigen leuke meezingers en van anderen.

als download en op de streaming-sites

In Zuidoost Drenthe is het nummer ‘Kerel o Kerel” van Ina al een paar maanden een groot succes. De single van Ina Walda wordt volop meegezongen op feesten – partijen en natuurlijk in het café. Door de vele vraag naar ‘Kerel o Kerel” is de single vanaf deze week verkrijgbaar als download en op de streaming-sites. Ina: “Het is als een grap naar de manspersoon toe bedoeld, en past het zeker tussen de carnavalsnummers die dit jaar zullen gaan verschijnen”.

Geert Hakze / Showbizzinfo

Met deze single stapt er weer een talent uit Zuidoost Drenthe de wereld van de showbizz in, en we gaan ongetwijfeld nog veel van Ina horen. Haar agenda loopt lekker vol met optredens en dat is waar haar hart ligt: mensen vermaken met de liedjes van haarzelf maar zeker ook van anderen.

Geert Hakze / Showbizzinfo gaat nu met Ina Walda samenwerken, en mag de muziek-promotie verzorgen van Ina. Geert Hakze: “Binnenkort komt er nog meer, veel meer nieuws, en Radiozenders die informatie over Ina willen kunnen e-mailen naar geert@showbizzinfo.com. “

error: De inhoud van deze website is beschermd !!