Twee Klazienaveners genomineerd voor Emmenaar van het Jaar 2018

Emmen – Wie wordt Emmenaar van het Jaar 2018? Een verkiezing uitgeschreven door De ZuidOosthoeker. Twee Klazienaveners, waaronder Jans Jagt, zijn samen met drie anderen genomineerd voor Emmenaar van het Jaar 2018.

vijf genomineerden

Er zijn vijf genomineerden voor de titel Emmenaar van het jaar 2018: Wim Beekman, Jans Jagt, Justin Haak, Jeany Veras en Gerald Janse. Eenieder met een eigen verhaal waarmee ze in 2018 iets bijzonders doen of gedaan hebben.

stemmen

Twee van de vijf genomineerden zijn afkomstig uit Klazienaveen: Jans Jagt en Justin Haak. Wie vindt u de meest geschikte kandidaat om deze eervolle prijs te winnen? Lees eerst de verhalen op de website van de ZuidOosthoeker en stem vervolgens op iemand wat volgens u de juiste kandidaat is. Klik hiervoor onderaan van het artikel op de ZuidOosthoeker op de foto van uw keuze en vul uw naam en e-mailadres in. Er kan slechts eenmaal per e-mailadres gestemd worden!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!