Kringloopwinkel ‘Wereldhuuske’ Klazienaveen gaat verhuizen

Kringloopwinkel ‘Wereldhuuske’ Klazienaveen gaat verhuizen. Vanaf 25 december tot en met vrijdag 4 januari is het Wereldhuuske gesloten om vanaf zaterdag 5 januari 2019 op de nieuwe locatie weer te openen.

tijdelijk geen afhaal grote spullen

Kringloopwinkel Wereldhuuske gaat verhuizen naar de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Vanwege de geplande verhuizing worden er vanaf 1 december geen grote spullen meer opgehaald, en worden er vanaf half december ook tijdelijk geen kleine spullen meer aangenomen.

Nieuwe locatie

Vanaf de kerst, 25 december tot en met 4 januari zijn wij vanwege de verhuizing gesloten en wij hopen op zaterdag 5 januari iedereen weer te kunnen ontvangen op onze nieuwe locatie Doorndistel 23.

Kringloopwinkel Wereldhuuske blijft dus tot aan de kerstdagen nog gewoon geopend op de oude, vertrouwde locatie.

Wereldhuuske

Laat u verrassen door tweedehands spullen bij kringloopwinkel het Wereldhuuske! Hier vindt u verrassende tweedehands artikelen, zoals fleurige kleding, comfortabele meubels, praktische huishoudelijke artikelen en interessante boeken en veel meer. Kom ook eens langs en koop leuke spullen voor een klein bedrag. Het Wereldhuuske is een kringloopwinkel zonder winstoogmerk!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!