Procom Klazienaveen reikt opnieuw een leuke prijs uit!

Maandagmiddag 29 oktober reikte Jeroen Stol, eigenaar van Procom Klazienaveen, opnieuw een prijs uit. Ditmaal was Marijke Lambers uit Klazienaveen de gelukkige winnares van een wel bijzonder leuke prijs!

3000 keer liken en delen

Ditmaal kon Jeroen een Samsung Galaxy TAB-A tablet met een schermdiagonaal van 10,1 inch grootte uitreiken aan Marijke Lambers. Ze won het prachtige apparaat met het Liken en Delen van de Facebookactie van Procom Klazienaveen. Marijke is bijzonder blij met de gewonnen prijs.

De actie was ditmaal bij Procom: ‘Bij het behalen van de 3000 paginalikes op de Facebookpagina van Procom, en het liken en delen van dit bericht, wordt een winnaar uitgeloot uit de 3000 likers en delers!’ Jeroen: “En er is behoorlijk geliked en gedeeld!”

persoonlijk in de winkel uitgereikt

Bij Procom zijn ze bewust heel open naar de klant over de prijzen die ze weggeven.  Jeroen Stol: ‘’Het gebeurt regelmatig dat je acties op Facebook voorbij ziet komen waar je mooie prijzen kunt winnen, en daar zie je nooit meer wat van terug. Bij Procom willen we dat niet! Wij zijn heel transparant in wie er gewonnen heeft, en laten ook zien dat prijzen ook echt uitgereikt worden!”

Stol: “Bij Procom Klazienaveen worden de prijzen na het beëindigen van de actie persoonlijk in de winkel uitgereikt! Binnenkort op 1 december bestaat Procom Klazienaveen 2 jaar! De maand december is voor ons daarom een extra feestelijke maand en er zullen dan weer mooie acties voorbij komen! Zowel in de winkel als op Facebook!’’

Procom Klazienaveen
Langestraat 142
7891 GJ  Klazienaveen
Tel.: (0591) 745 205

E-mail: info@procomklazienaveen.nl
Website: https://procomklazienaveen.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/procomklazienaveen/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jeroen-stol-781071142/
Facebook: https://www.facebook.com/procomklazienaveen/

Openingstijden:
Maandag    09:30-18:00
Dinsdag       09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-21:00
Vrijdag          09:30-18:00
Zaterdag     09:30-17:00