Weersverwachting met invoeren wintertijd gelijk naar winterse waarden

Het is misschien wel voor de allerlaatste keer dat in de afgelopen nacht de wintertijd is ingegaan, iets dat gelijk gepaard ging met een lichte nachtvorst. Winterse waarden!

De foto geeft een prachtig beeld van de eerste nachtvorst gelijktijdig met het invoeren van de wintertijd. Deze tijd is eigenlijk de normale tijdsvoering. Maar sinds de invoering van de zomertijd, door in het voorjaar de klok een uur vooruit te draaien, schijnt het dat je dan s’avonds een uur langer de tijd hebt om dingen bij daglicht te kunnen doen… Discussies te over over dit onderwerp. Maar voorlopig hebben we de wintertijd terug en ook de temperaturen die erbij horen in dit jaargetijde.

Weersverwachting  voor de komende week

weerplaza 20182810411

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en is de kans op regen hoog in Klazienaveen. Vooral op de dinsdag zal er plaatselijk veel regen kunnen gaan vallen. De temperatuur stijgt tot 13 °C overdag en 6 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het westen en is vrij krachtig, windkracht 5. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag weer af.

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!