Trends & Vloeren bij Lippold opent nieuwe Riverdale shop

Trends & Vloeren bij Lippold heeft afgelopen donderdagmiddag 25 oktober een nieuwe Riverdale shop geopend. Het Klazienaveense bedrijf kan nu nog meer inspelen op wensen van de klant.

Afgelopen donderdagmiddag 25 oktober was het feest bij Trends & Vloeren bij Lippold. Het bedrijf is sinds drie jaar gevestigd aan de Langestraat 123 in Klazienaveen.Riverdaleshop , trends&Vloeren bij LippoldDe toch al bijzonder leuke winkel van Jeannette en Henk Lippold werd uitgebreid met een echte Riverdale shop in shop. Klanten worden nu verwend met nog meer keuze uit bijzonder leuke spullen voor het interieur.

schaar 8 jaar

De officiële openingshandeling werd verricht door Jeannette en Christine met de schaar waarmee 8 jaar geleden de winkel werd geopend,  destijds nog Riverdaleshop , trends&Vloeren bij Lippoldgevestigd in het voormalige pand van schoenenhuis Jansen. Inmiddels is de winkel van Jeannette en Henk verhuisd naar een groter pand, de voormalige bibliotheek Klazienaveen, waar intussen ook een naamswijziging is geweest.

Riverdale

En nu dan een echte Riverdale shop in de winkel! Het merk werd al vanaf het begin van de opening in 2010 gevoerd in de winkel. Riverdale is een bekend- en toonaangevend woonmerk, verkrijgbaar in meer dan 250 shop-in-shops en meer dan 1000 verkooppunten verspreid over heel Europa.Riverdaleshop, Trends&Vloeren
Met een brede zorgvuldig samengestelde basiscollectie en het vaak wisselende seizoensassortiment, inspireert Riverdale elke dag weer om het huis fashionable te maken. Riverdale is een all-round woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires. Riverdaleshop, Trends&VloerenVan stylishe eyecatchers tot stoere banken en van basic woonaccessoires tot tijdloos servies. Je vindt altijd een item dat bij je woonstijl past. Niet voor niets is Riverdale Endless in style.Riverdaleshop, Trends&Vloeren
Het Riverdale design- en inkoopteam is altijd weer op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen die vertaald worden in hun collecties. Riverdaleshop, Trends&VloerenElk seizoen ontstaat er een geraffineerd pallet aan kleuren en materialen. Van tijdloos en elegante naturel tinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld kaki, terracotta en goud. Op deze wijze zijn de Riverdale collecties altijd up-to-date.Riverdaleshop, Trends&Vloeren Riverdaleshop, Trends&Vloeren, Jeannette en Christine
Jeannette en Christine heten u samen met het hele Trends&Vloerenteam en mede namens Riverdale graag van harte welkom in de nieuwe Riverdale shop in shop bij Trends&Vloeren.

Trends&Vloeren bij Lippold
Langestraat 123
7891 GH  Klazienaveen
T: 0591 – 39 01 19
M: 06 – 531 18 122
Website: http://trendsenvloeren.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/trendsenvloeren/

Openingstijden
Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00