Thuiswedstrijd JD Techniek Hurry-Up tegen AM Madeira Andebol SAD op 17 november

JD Techniek Hurry-Up speelt de eerste thuiswedstrijd tegen het Portugese AM Madeira Andebol SAD in sporthal Angelslo. Het eerste duel vindt plaats op zaterdag 17 november.

JD Techniek Hurry-Up opent tweeluik tegen Madeira thuis!  De handballers uit Zwartemeer spelen in de derde ronde van de EHF Challenge Cup de eerste wedstrijd thuis tegen de Portugese topploeg na de monsterzeges tegen Olimpus-85 uit Moldavië.

sporthal Angelslo

De Zwartemeerders treffen in deze fase de Portugese grootmacht AM Madeira Andebol SAD. Het eerste duel zal plaatsvinden op zaterdag 17 november om 18.30 uur in sporthal Angelslo. Een week later op zaterdag 24 november, is in de Madeiriaanse hoofdstad Funchal de return.

Kaartverkoop begonnen

De kaartverkoop voor de EHC Challenge Cup wedstrijd is gestart. Tickets kunnen online besteld worden via deze link: https://iticket.itass.nl/jd-techniek-hurry-up/jd-techniek-hurry-up—am-madeira-andebol-sad

error: De inhoud van deze website is beschermd !!