Koopzondag Klazienaveen in trek bij winkelend publiek

De koopzondag is een steeds vaker terugkerende happening, zo ook in Klazienaveen. Ook hier is een koopzondag, ondanks de vele evenementen die op dezelfde dag in de regio gaande zijn, bijzonder in trek bij het publiek.

mode-koopzondag

Zo ook afgelopen zondag in het centrum van Klazienaveen, volle terrasjes en een goede belangstelling van winkelend publiek voor toch merendeels geopende winkels, het was tenslotte een mode-koopzondag. Centrum Klazienaveen 7-10-2018

En speciaal voor de kinderen was het leuk. Centrum Klazienaveen 7-10-2018Bij de steltlopers was het wel erg in de hoogte kijken naar het opblazen van de voor hen bestemde ballon, dat ook nog eens speciaal in allerlei vormen gemaakt werd.

zonnetje

Ook de lokale horeca mocht niet mopperen, het was droog en als de mensen uit de wind en in het zonnetje konden zitten, was het prima toeven in het centrum van Klazienaveen.Centrum Klazienaveen 7-10-2018

cadeaubon!

Tja, en er viel echt wel wat te verdienen, maar dan moest je even tijd maken om op de foto te gaan. Centrum Klazienaveen 7-10-2018Nee, niet met Gienus, de vaste fotograaf van Klazienaveen Centrum, maar wel met mascotte Klaasje en het raamwerk. De prijs die je kon/kunt winnen is in de vorm van een cadeaubon! ter waarde van honderdvijftig Euro

Meewerkende middenstand op deze koopzondag:

Action, Astra Servicebioscopen, Booij Damesmode, Bruna, De Tasse, De Witte Olifant, De Kombuys, De Huyskamer, Eva’s Bodywear, Expert, Flair, Fashion, Friends, Gankema Damesmode, Hema, Hipp, Jitse Fashion, Klerekast, Kruidvat, Niezing-Heijes, Op=Op Voordeelshop, Pearle, Schomaker Mannenmode, Schuurman Schoenen, Sjantique en J.H. Nail-Styling, Stoer en Couture, Sportboxx, Toff, Top1Toys, WOOON, Xenos, en alle supermarkten.Centrum Klazienaveen 7-10-2018

(lijst onder voorbehoud)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!