Veel animo voor 3e Walk4Energy

Vandaag is om 9.00 uur het startsein van de 3e Walk4Energy gegeven. Dat betekende ook voor wethouder Rene van der Weide die gecharterd was om dat startsein te geven, dat hij vanmorgen vroeg uit de veren moest.

welkomstwoord

Veel animo was er vanmorgen vroeg voor de alweer 3e Walk4Energy. Na een korte introductie gegeven door Betty Enninga, één van de vele stuwende krachten achter de Stichting Energy4Kids, en een kort welkomstwoord gegeven door wethouder van der Weide, kon er begonnen worden met de Warming-Up.Walk4Energy 2018

De Warming-Up werd verzorgd door Alet Lingenaar van A let’s move. Na de Warming-Up, waaraan ook de wethouder (eventjes) actief meedeed, gaf hij het officiële startsignaal met een grote signaalhoorn voor de vele honderden wandelaars.Walk4Energy 2018 Walk4Energy 2018Walk4Energy 2018

ook vandaag nog aanmelden

Er zijn er vandaag diverse goed uitgestippelde routes te wandelen. Ook vandaag kan men zich nog ter plaatse in de grote tent zich aanmelden om mee te gaan wandelen. Voor de minder goed ter been zijnde mensen rijdt er ook een treintje helemaal tot aan de molen Zeldenrust in Zuidbarge en weer terug.Walk4Energy 2018 Walk4Energy 2018 Walk4Energy 2018 Walk4Energy 2018

Lees ook: https://klazienaveenlokaal.nl/2018/09/19/3e-walk4energy-met-nieuwe-stop-bij-molen-zeldenrust-in-zuidbarge/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!