Leerkrachten Openbaar Onderwijs Emmen in het zonnetje gezet

Tijdens de ‘Dag van de leraar’, afgelopen vrijdag 5 oktober, zijn de leerkrachten van het Openbaar Onderwijs Emmen in het zonnetje gezet.  De nieuwe website www.oo-emmen.nl werd hierbij gelanceerd door wethouder Wanders.

waardering werk leraren

‘Ik waardeer het werk van leraren enorm. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze kinderen. In voor- en zeker ook in tegenspoed. De meester of juf is belangrijk voor de kinderen. Vandaag – op de dag van de leraar – staan we hier eens extra bij stil. We bedanken onze leerkrachten en iedereen die op school bijdraagt aan het welzijn van onze kinderen voor hun inzet.’ Dit zei wethouder Raymond Wanders vandaag, op basisschool Op ’t Veld in Bargeroosterveld. Hij sprak lovende woorden over het werk van leerkrachten. Het Openbaar Onderwijs Emmen (OOE) heeft het initiatief genomen om de medewerkers vandaag eens extra in het zonnetje te zetten.

ontwikkeling van kinderen

‘Leerkrachten dragen met hun grote inzet en enthousiasme dagelijks bij aan de ontwikkeling van kinderen’, vertelt Nel Grimme, cluster-directeur van OOE. ’En daarmee aan het leven van deze kinderen. Dat is niet niks. Daar willen we af en toe even bewust bij stilstaan. We zijn ontzettend trots op onze medewerkers!’ Naast de woorden van wethouder Wanders, ontvingen de teams van alle 30 basisscholen van OOE een lekkere taart met een mooie toepasselijke kaart als bedankje.

Nieuwe website

Na de toespraak van de wethouder was het tijd voor nog een feestelijk moment: de lancering van de nieuwe website van OOE. (www.oo-emmen.nl). Met een druk op de knop onthulde de wethouder Wanders de nieuwe website. Vanaf nu is het voor ouders en andere belangstellenden alle actuele informatie van OOE snel en overzichtelijk beschikbaar op een mooie nieuwe website.