Leerlingen basisschool Sint Theresia lanceren website

Vanmorgen, woensdag 26 september, is de nieuwe website ‘Actief in Emmen’ online geplaatst! Kinderen van groep 7 en 8 van de Sint Theresiaschool in Barger-Compascuum hielpen mee tijdens de officiële lancering van de splinternieuwe website.

Brede School

‘Actief in Emmen’ is een nieuwe website waarop alle activiteiten van de Brede School te vinden zijn. De website gaat de al jarenlange activiteitenladder van de Brede School vervangen. Deze activiteitenladder is de laatste jaren uitgedeeld op basisscholen en op kinderopvang locaties. De activiteitenladder bevatte veel activiteiten die aangeboden worden op verschillende gebieden, zoals sport, beweging, gezondheid en cultuur. Dit alles wordt vanaf heden via de nieuwe website ‘Actief in Emmen’ aangeboden, een initiatief van de gemeente Emmen.

Foto: Leden van de uitvoeringsgroep en een leerling van de Sint Theresiaschool in Barger-Compascuum melden zich aan via de website www.actiefinemmen.nl voor een activiteit van de Brede School.

Voor vragen over de nieuwe website kunt u contact opnemen via e-mail met sportstimulering@emmen.nl