Geef uw mening over kwaliteit en betaalbaarheid van uw huurwoning

Geef ook uw mening over kwaliteit en betaalbaarheid van uw huurwoning. Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe start met een achterbanraadpleging!

mening van huurders

Wat vinden de huurders van de kwaliteit en de betaalbaarheid van hun huurwoning? De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe start met een achterbanraadpleging om de mening van huurders hierover te peilen. Bent u een huurder van Lefier? Doe dan mee en maak kans op 1 van de 5 boodschappenpakketten ter waarde van 20 Euro.

Tevreden over onderhoud aan uw woning?

Met een achterbanraadpleging wordt de mening van huurders gevraagd over diverse onderwerpen waar zij mee te maken krijgen. Uiteindelijk worden de resultaten gebruikt om hierover in gesprek te gaan met Lefier. De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe wil bijvoorbeeld graag weten wat u vindt van het onderhoud van uw woning en of de woning nog steeds betaalbaar voor u is.

Doe ook mee!

Hoe meer huurders reageren, des te meer informatie de Huurdersfederatie krijgt over de kwaliteit en betaalbaarheid van de huurwoningen in de gemeente Emmen. Doe ook mee en ga naar www.woonbondonderzoek.nl/hf. Meedoen kan als u dat wilt anoniem en kost hooguit slechts 5 minuten. Iedere huurder kan tot dinsdag 9 oktober 2018 meepraten!

Website: https://www.huurdersfederatie.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Huurdersfederatie

error: De inhoud van deze website is beschermd !!