Veertiende Truckers-Transportdag zaterdag 1 september

Stichting De Kasteeltruckers organiseert op zaterdag 1 september voor de veertiende keer de tweejaarlijkse Truckers-Transportdag. Deze wordt gehouden op het terrein van Nijhof-Wassink aan De Mars 18 in Coevorden.

kennismaking transportsector

Deze dag is de kans voor iedereen om kennis te maken met de transportsector. Vanaf acht uur ’s morgens zullen verschillende konvooien naar het festivalterrein vertrekken om zo omstreeks 9.30 uur het evenement in Coevorden te openen. Daar kunnen de bezoekers vervolgens de gehele dag de trucks bewonderen en kennis maken met de mensen van de logistiek.

Ook kan de bezoeker genieten van een geweldige vuurshow van Jettruckteam Holland. Daarnaast worden er demonstraties gegeven door de diverse hulpdiensten, zoals de Nederlandse en Duitse brandweer. Ook is de douane vertegenwoordigd met een mobiele scan voor vrachtwagens en ook de sectie werving en selectie van defensie is aanwezig. Voor de jeugd is er een Jeugd-plein en kunnen de kinderen meerijden op vrachtwagenmodellen. De band De Klinkers zorgt voor muzikale invulling.

Routes

Vanuit Hardenberg en Emmen vertrekken zaterdagmorgen vanaf 8.00 uur konvooien naar het festivalterrein in Coevorden via onderstaande routes:

Vertrek vanuit Emmen

Routiers, Edisonstraat 2, Klazienaveen; Weiteveen; Schoonebeek; Nieuw Amsterdam; Dalen; Coevorden festivalterrein.

Vertrek vanuit Hardenberg

Profile, De Nieuwe Haven 31, Gramsbergen; Ane; Lutten; Slagharen; De Krim; Nieuwe Krim; Steenwijksmoer; Dalen; Coevorden festivalterrein.

Goed doel

Het festival wordt eenmaal in de twee jaar georganiseerd. Aan het festival wordt telkens een goed doel gekoppeld. Het goede doel dit jaar is Wensambulance van de Stichting Ambiance Noord-Nederland. Meer informatie is te vinden op www.kasteeltruckers.nl.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!