Toneellessen voor iedereen toegankelijk

Door een nauwe samenwerking tussen ‘Loods13’ en de gemeente Emmen worden toneellessen toegankelijk voor iedereen!

toneellessen

De vakantie zit erop, de tijd voor bezinning is geweest. Misschien heb je je tijdens deze snikhete weken bedacht dat het er nu echt van moet komen: het volgen van toneellessen.

Theaterschool ‘Loods13’ vindt dat het spelen van toneel voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom werken wij nauw samen met de gemeente Emmen om dat mogelijk te maken. De participatiewebshop van de gemeente Emmen maakt het mogelijk dat mensen met een laag inkomen toch volop mee kunnen doen met activiteiten in de gemeente.

Toneellessen volgen bij ‘Loods13’ is één van de vele activiteiten. Via de participatiewebshop.emmen.nl kun je zien wat er allemaal wordt aangeboden.  Ook is er een duidelijke uitleg over de werking van deze webshop. Via de webshop kun je o.a. achterhalen of je in aanmerking kunt komen.

Proeflessen

Op dinsdag 11 en woensdag 12 september 2018 zijn er gratis proeflessen voor iedereen die eerst eens wil ervaren wat een toneelles bij ‘Loods13’ inhoudt. Op de website van Loods13 staan de exacte tijden vermeld. Opgeven voor een proefles doe je door een e-mail te sturen naar info@loods13.nl.

De proeflessen worden gegeven in het theater van ‘Loods13’ aan de Flintstraat 29 in Emmen. De reguliere lessen starten op 18 en 19 september.