Nieuwe naam voor Zwartemeerse sporthal De Eendracht

Sporthal De Eendracht in Zwartemeer heeft een nieuwe naam. Succesparken Holding B.V. uit Terwolde is voor de komende jaren de nieuwe naamgever van de Zwartemeerse sporthal.

komende jaren nieuwe naamgever

‘Succes Holidayparcs Arena’ is vanaf heden de nieuwe naam van de sporthal in Zwartemeer. Met ingang van 1 juli 2018 is Succesparken Holding B.V. gevestigd in Terwolde, voor de komende jaren de nieuwe naamgever van de sporthal in Zwartemeer.

Het bedrijf Succesparken Holding B.V. opereert internationaal en heeft gemeend door de goede bekendheid van de handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up en de ruime exposure die de club wekelijks verkrijgt, om een meerjarige sponsorovereenkomst aan te gaan. De sporthal in Zwartemeer zal voortaan als ‘Succes Holidayparcs Arena’ door het leven gaan.

Het spreekt voor zich dat het bestuur van de handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up buitengemeen in zijn nopjes is met het binnenhalen van deze nieuwe sponsor.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!