Presentatiedatum boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” bekend

Het boek over de Tweede Wereldoorlog gericht op Zwartemeer, en geschreven door  Herman Lübbers Sr., is zo goed als klaar. De eindfase is ingegaan van “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog”.

eindfase

Herman Lübbers Sr. brengt regelmatig nieuws over zijn vorderingen met zijn boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” naar buiten. Het boek waar Herman op dit moment nog steeds een beetje aan werkt en wat intussen in de eindfase is beland. Het boek geeft gedetailleerde informatie over de geschiedenis van het grensdorp Zwartemeer in de Tweede Wereldoorlog. Zijn zoon Herman Lübbers Jr., heeft als historicus het boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” met als subtitel: “Herinneringen in Interviews” al geredigeerd.

presentatiedatum bekend

De presentatiedatum van het boek “Zwartemeer, Grensdorp in de Tweede Wereldoorlog” is op zaterdag 17 november in Café De Nachdwacht in Zwartemeer. Een tijdstip wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Hoe komt het boek er uit te zien?

Het exacte aantal pagina’s is op dit moment nog niet helemaal zeker, maar uitgegaan mag worden van tussen de 200 en 240 pagina’s. Dat het aantal cafe de nachdwachtpagina’s nog niet exact aangegeven kan worden heeft deels te maken met het feit dat Herman Lubbers nog aan het schrijven is maar deels ook met het aantal foto’s dat in het boek opgenomen zal worden.

Wat wel al bekend is, dat het boek op A4 formaat uitgebracht gaat worden met kwalitatief mooi glanzend papier en een harde kaft. Naast de nodige tekst bevat het boek ook een aantal foto’s die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Voorverkoop van het boek

Het boek gaat €24,50 kosten maar bij voorinschrijving is het voor een gereduceerde prijs van € 22,= te bestellen. De voorinschrijving kan per e-mail h.lbbers@kpnplanet.nl of op telefoonnummer 0591-315529 of 06-23785002.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!