Augustus-maand is Turfjesmarkt-maand

In de maand augustus staat Klazienaveen ook dit jaar weer in het teken van de alom bekende Turfjesmarkten. De bezoekers komen dan van heinde en verre een bezoekje aan ons dorp afleggen.

Augustus-maand is Turfjesmarkt-maand

Ook dit jaar staat het centrum van Klazienaveen in de maand augustus weer bol van de activiteiten. De alom bekende Turfjesmarkten trekken niet alleen veel bezoekers uit Klazienaveen zelf, maar ook uit de omliggende dorpen komen de mensen graag een bezoekje aan het aan de geroemde markt in het dorpscentrum afleggen. Ook de toeristen die in de wijde omgeving verblijven op een camping, blokhut of hotel, weten de weg uitstekend te vinden naar hartje Klazienaveen.

aantrekkelijkste woon- en winkeldorp

Met ruim 140 goede geoutilleerde winkels is en blijft Klazienaveen het aantrekkelijkste woon- en winkeldorp in de gemeente Emmen. Met gratis parkeergelegenheid, veel sfeer en gemak, staat garant voor gezellig winkelen in Klazienaveen die zich kan verblijden met een zeer actieve winkeliersvereniging. Regelmatig organiseert de HaVeKa sfeervolle, vooral ook leuke en spectaculaire activiteiten. Te denken aan de weekmarkt op zaterdag, de koopavond op de donderdag en andere grootse festiviteiten.

4x op donderdag Turjesmarkt

In de maand augustus zijn er 4 Turfjesmarkten in het centrum van Klazienaveen. Deze zijn op iedere donderdag vanaf 13.00 uur tot circa 20.30 uur. Op de eerste donderdag, deze week 2 augustus, is er ook weer de oude-ambachtenmarkt erbij. Klazienaveen centrum 2018 Iedere bezoeker kan genieten van meer dan 18 oude ambachten zoals boekbinden, boeken, dorsen, klompen maken, vlas verwerken , spinnen en nog veel meer! Klazienaveen centrum 2018 En die andere Turfjesmarkten? Ach, kom gewoon langs en zie zelf wat er allemaal te doen, te beluisteren en te zien is. Gezelligheid kent geen tijd toch?

Turfjesmarkten 2018 op een rij:

donderdag 2 augustus vanaf 13.00 – 20.30 uur
donderdag 9 augustus vanaf 13.00 – 20.30 uur
donderdag 16 augustus vanaf 13.00 – 20.30 uur
donderdag 23 augustus vanaf 13.00 – 20.30 uur

error: De inhoud van deze website is beschermd !!