Sloop oude bedrijfspand Meridiaan in volle gang

Het sinds geruime tijd leegstaande pand aan de Meridiaan in het centrum van Klazienaveen, ziet nu de slopershamer. Nadat vorige week de asbest saneerders bezig waren in het voormalige REAS pand, is het woord nu aan de sloper.

voor de zomervakantie

“Nog voor de zomervakantie gaat het pand tegen de vlakte” liet wethouder Jisse Otter van de gemeente Emmen in juni in een brief aan de gemeenteraad weten. Wat er voor het gesloopte bedrijfspand in de plaats gaat komen is nog niet bekend. sloop-bedrijfspand-Meridiaan

omwonenden

Jisse Otter in juni: ‘Er is nog geen duidelijkheid over de eventuele nieuwbouw en de daarbij behorende planning. Diverse partijen zijn nog met een aantal ideeën bezig en mede hierdoor kan er nog geen definitief besluit genomen worden. De verwachting is dat er tegen het einde van dit jaar wat meer duidelijkheid komt. Pas daarna kunnen omwonenden verder geïnformeerd worden.

In het pand zat tot en met 2016 de 2e Hands Winkel gevestigd. Na diens vertrek volgden ook de andere gebruikers, woningbouwcorporatie Lefier en  COJA, tweedehands kleding. De afgelopen paar jaar stond het bedrijfspand dichtgetimmerd helemaal ongebruikt leeg.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!