360 Deelnemers aan gezellige Zwem4Daagse Erica

Ongeveer 360 deelnemers hebben meegedaan aan de gezellige Zwem4Daagse in Erica. Ondanks het lichte wolkendek de afgelopen week, kijkt de organisatie tevreden terug.

leuke en gezellige week

Al begon de week een beetje bewolkt en liet de zon zich niet zo veel zien, toch hebben we een ontzettend leuke en gezellige week gehad, zo schrijft Marielle Hensums. In totaal hebben ongeveer 360 deelnemers gezwommen tijdens de Zwem4Daagse in het mooie Geert Vos Bad op Erica.

veel leuke activiteiten

Er waren ook andere leuke activiteiten zoals de Tios, die met de selectiegroepen van turnen, hun kunsten kwamen laten zien. Daarnaast waren diverse leuke spellen zoals:
Met glans van de Schans en een luchtbeddenrace en gedurende de gehele week waren er twee springkussens waarop de kinderen naar hartenlust konden springen.De week werd tenslotte afgesloten met een gezellige kinderdisco met DJ Andy, stoet bakken met de Scouting van Erica en het overhandigen van de cheques.geert-vos-bad, zwem4daagse 2018 geert-vos-bad, zwem4daagse 2018

De cheques gaan dit jaar naar:

Stichting Zwembad Erica “Geert Vos Bad”
Dierenpark
Kinderboerderij De Noaberhoeve

error: De inhoud van deze website is beschermd !!