Zeer goede belangstelling natuurwandeling Smalspoor Museum

Er was een zeer goede belangstelling voor de door het Smalspoor Museum Erica georganiseerde natuurwandeling. Er werd, ondanks de ‘steekvliegen’, overduidelijk genoten door de natuurwandelaars.

Een grote groep wandelaars hebben onlangs (zaterdag 30 juni) genoten van de natuurwandeling georganiseerd door het Smalspoor Museum Erica. De 55!! wandelaars vertrokken vanaf het Smalspoor Museum met twee treinen naar het uitgezochte wandelgebied.

geslaagd evenement

Boswachter Eric Bloeming vertelde tijdens de natuurwandeling over de flora en fauna van het gebied waar ook nieuwe vlindersoorten ontdekt werden. Mede door het mooie weer was er een zeer goede opkomst. Hierdoor zal het volgende jaar dit evenement waarschijnlijk verdeeld gaan worden over twee dagen of meerdere groepen per dag.

Toch is het erg moeilijk om zoveel mensen gelijktijdig goed de informatie te kunnen verstrekken. Mede omdat er tijdens de wandeling ook veel hinder werd ondervonden van de ‘steekvliegen’. Door de grote opkomst en de positieve reacties van de natuurwandelaars kan de organisatie van de natuurwandeling Smalspoor Museum terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Industrieel Smalspoormuseum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica
Website: www.smalspoormuseum.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!