Voorinschrijving “Walk4Energy 2018” geopend

De voorinschrijving voor de “Walk4Energy 2018” is geopend. Stichting Energy4Kids zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

3e Walk4Energy

Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen in de omgeving van Oranjedorp. De wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

veel verschillende routes

Dit jaar kunnen wandelaars kiezen voor routes van 1,5, 5, 10, 15 of 25 kilometer door het prachtige Drentse landschap. De routes van 1,5 en 5 kilometer zijn geschikt voor mindervaliden gezien deze routes geheel rolstoel-toegankelijk zijn. De inschrijfkosten bedragen €7,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen meelopen voor €3,00. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Energy4Kids voor onderzoek naar en medicatie voor energiestofwisselingsziekten.

voorinschrijving inmiddels geopend

De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is inmiddels geopend. Opgeven kan door een E-mail te sturen naar bestuur@energy4kids.nl. Hierin dient vermeld te worden met hoeveel personen en welke afstand(en) gelopen wordt.

De voorinschrijving sluit op vrijdag 5 oktober. Voor de eerste 500 voorinschrijvingen heeft de organisatie een leuke verrassing. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf in Dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp, tevens het start- en eindpunt van de wandeltocht.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)