Open Dag Brandweer Klazienaveen

Hebt u ook altijd al eens wat meer willen weten van de werkzaamheden dat onze brandweermensen van de kazernepost Klazienaveen verrichten, en dit ook eens van dichtbij meemaken?

Dat alles kan op zaterdag 7 juli tijdens de open middag op de kazernepost van de brandweer in Klazienaveen. Vanaf 13.00 tot 16.30 uur staan de brandweermedewerkers gereed om u te ontvangen en informatie te verstrekken, en het geven van demonstraties.

technische hulpverlening bij een ongeval

Naast demonstraties krijgt u ook informatie over het reilen en zeilen over hun belangrijke taak in de leefgemeenschap. Bijvoorbeeld wat te doen met de vlam in de pan of een demonstratie bijwonen van een technische hulpverlening bij een ongeval, want ook hierbij worden de brandweermensen regelmatig ingezet.

Voor de kleintjes is er een springkussen aanwezig.
zalencentrum-Hoff-sep-2016(Foto’s: Henk Lambers) Inzet van onze brandweermensen tijdens de grote uitslaande brand in september 2016 waarbij zalencentrum Hoff helaas volledig verwoest werd.